Budapest

Ha az utcán valamire rácsodálkozol, ha a főpolgármester majdnem elgázol, ha ókori leleteket találsz a kertedben, vagy az ablak alatt tüntetők hangosokodnak, írj egy levelet nekünk (bpfopolgarmesterkukacgmailpontcom), és mindenképpen küldj képeket!

Friss topikok

  • Rihards: Great articles about driving license - burnickis.lv/ (2019.01.06. 09:27) Az ordibáló autósiskola
  • együttnemműködő: Emberek! Itt áll önök előtt Vitézy Dávid, egy ember, aki már 17 évesen VEKE elnökségi tag, 21 éve... (2011.06.11. 16:22) Ne fikázd a BKV-t!
  • NRG44: ugyan, kinek van gusztusa egy mosdatlan, büdösszájú cigánykurvához? XD ez a liberalizmus, egy nag... (2010.04.09. 08:18) Kurvák lepték el a Nyugati aluljárót
  • LaHaine: @Chosy: Mivel a BKV egy állami tulajdonú vállalat és monopol helyzetben van a piacán, akkor kerül ... (2009.03.26. 23:04) Mennyi?
  • bubastis: Ne hülyéskedj, kedves blogíró! A tüntetés alapvető jog, ahogy a védelemhez való jog is. Azért ninc... (2009.02.17. 11:58) Hova tűntek a rendőrök?

Linkblog

Kurvák lepték el a Nyugati aluljárót

2008.04.25. 19:15 | bpfopolgarmester | 22 komment

Mikor az életre gondolok, rögtön eszembe szoktak jutni a kurvák. Mivel főpolgármesterként elég gyakran gondolok az életre, így sokat vannak a fejemben a kurvák is.

Hova tűntek? Mi történt a Rákóczi téri kisöprésük óta. Olykor a főútvonalak mellett álldogáló lányokat látok, de a világvárosban bordélyházakba kényszerültek, illetve a külső kerületekbe, az út szélére.

Azon töprengtem, hogy a világváros belső kerületeinek lakói biztosan nagyon sokat boszankodnak, hogy alig találkozhatnak prostituáltakkal, ezért mélyen megérintett, hogy a lányok és futtatóik felfedezték maguknak a Nyugati téri aluljárót.


A Nyugati tér központi helyszín, ha vidékről a Budapestre érkezik az ember, nem kell sokat keresgélnie. Ha valaki külföldről például a villámgyors repülőtéri járattal esik be a központba, esetleg elnéz a világváros legnagyobb bevásárlóközpontjába, azonnal beleütközik a magyar kurvákba és stricijeikbe, akik színes kulturális foltjai világvárosunknak.

Onnan tudom, hogy kurvák, hogy valamelyik haverom szomszédjának a barátjának egyszer szexet kínáltak, és nem úgy értem, ahogy ennek a blognak a rajongói értik, mert hivatalomnál fogva szerintem nem minden nő kurva, de egyesek pénzt kérnek érte az biztos. Egy ilyen lányba esett bele New York-i kollégám, szegény, akinek úgy elcsavarták a fejét, hogy 4300 dollárt fizetett egy prostituáltnak, vagy ahogy a sajtó nevezi, luxuskurvának. Ez több, mint a budapesti főpolgármester fizetése. Elfogadhatatlan. Ezúton kérem a budapesti rendőrfőkapitányt, hogy legyen posztos rendőr a Nyugati aluljáróban is!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr90442123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a nap húszpontos képe · http://haazeeblog.blogspot.com/ 2008.04.29. 09:46:33

Hogy kurvák vannak ott, az egy dolog... hogy milyenek... na az meg a másik... kis híján elhánytam magam, amikor felfedeztem, egy (nem költői túlzás!) kb. 60 éves nyanyát vastagon kifestve, csöcsök kirakva, miniszoknya, tűsarkú és így várta a klienst...

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.04.29. 09:50:17

Pedig kell lennie ott is posztos rendőrnek, pár éve...én múltkor láttam egy kisebb incidenst, két faszi verekedett, többen telefonáltak, volt, aki kifejezetten kereste a rendőröket, akik aztán meg is érkeztek cseppet sem sietve. Ott vannak azok, csak nem dolgoznak. Bezzeg a lányok!

Amúgy a Rákóczi téren is vannak még, itt lakom, látom őket. De itt már nagy a zaj, a por a metróépítés miatt, így nem tudnak rendesen dolgozni...

;)

KopaszMercis 2008.04.29. 10:16:33

nekem a rendorok ajanlottak fel a nyugati aluljaroba, hogy leszopnak... a kurvak meg balheztak veluk ezert :P

eljenek a kurvak =)

Keen25 2008.04.29. 10:17:33

A legszebb az egeszben, hogy a legyottra nagyon franko helyuk van. A vasuti kocsik. Nnah nem azok, amik ott alldogalnak indulasra keszen, hanem azok, mik parkolo vaganyokon vannak. Szoval igenyes. Amugy amikor en varakozok a nyugatinal, en is mindig latom oket. SAcc u.a. a 10 lany valtogatja egymast, Ami meg a masik gond, hogy a kedves urak, akik rajuk figyelnek nagyon szeretnek elmenni az ember mellett, es veletlenul meglokni. Aztan kicsit konnyiteni az emberen. Szoval igen, kellene rendor, vagy legalabb kamera lenntre.

tupu 2008.04.29. 10:21:10

A posztos rendőrök kb. egy hét alatt összecimbiznének a stricikkel, szemhunyás, néha egy kis látszatintézkedés, és megvan a kenőpénz. Vagy odamész a rendőrhöz, hogy a túloldalon prostitúció zajlik, mire közölni fogja, hogy bocs, az már egy másik kerület. A Blahán is vannak rendőrök, egész nap a trafik előtt kávézgatnak, közben meg a metrókijáratnál vidáman megy a kéregetés.

el perro malo, andalucia, a testesebbik (el) (törö 2008.04.29. 10:22:00

de ezek nem olyanok, akik megütik a mércét. fürdés nélkül, franciaágy nélkül, romantikus fények nélkül nem az igazi. Főleg, mert ezek vagy kisebbségiek, vagy túl rondák. Az, hogy feleannyiba kerülnek, még az is sok. pfujjj, na EZEKTŐL hányok.

Borsii · http://szentkoronaradio.com 2008.04.29. 11:07:40

én is igen sokszor látom ket:)
elég viccesek:P

nyanyanya 2008.04.29. 11:21:27

Epp ott vartam egy ismerosom egy ket eve, mikor leszolitott egy papa, hogy mennyi... Nem esett le, ugyhogy megmondtam neki mennyi az ido. Aztan felvilagositott..:D Nem tudtam eldonteni, hogy felhaborodjak vagy rohogjek...

Elmeboy (törölt) · http://elmeboy.blog.hu 2008.04.29. 11:39:59

Ezek a nők azoknak az ideáljai, akiknek mindegy.. Belegondolva azonban ha nem menne az üzlet nem fáradnának ki minden nap - viszont ha már ennyi időt rápazarolnak a pénzkeresetre, hasonló erőből normális munkát is végezhetnének. (Más kérdés hogy ki az a főnök, akinek az eféle hölgyemények gerjesztik a bizalmát..) Sajnos egyértelmű, hogy ha nem is a testükből, de lopással, csalással mindenképpen megvan a napi bevétel, így nem is csoda hogy pl. a Nyugati tér is nem csak közlekedési-, de bűnözési csomópont is. Csattanó: pontosan a pályaudvar körút felőli sarkán van a rendőrség. Aki pedig nagyobb választékot akar pillangókból az sétáljon végig esténként az Üllői úton, a József körúttól kezdve..

hevera 2008.04.29. 11:47:00

Ez már régi történet.
Az a súlyos, hogy az ottani kurvák szinte mind 15 év körüliek, és nagy részük intézetből lóg ki napközben dolgozni, a fiúk pedig nem homoszexuálisok, csak ezt a munkát választották

dr. Wilbur Swain 2008.04.29. 12:04:43

bákker, orbitális szerencse, hogy nem a Fő Gennygombócban lakom...
miért nem érdeke senkinek, hogy ezeket felszámolja? o_O

átlátó 2008.04.29. 12:21:08

Korrupció mentes, sőt intézkedő vagyis dolgozó posztos rendőr? Milyen cuccotok van szívás ügyben?

gentry 2008.04.29. 12:21:26

Nem értem a problémát. Miért baj az, ha qrvák vannak a Nyugatinál?

tom_w 2008.04.29. 12:25:24

A rendőrség alkalmatlan a probléma megoldására a fentebb emlitett kommentre hivatkozva, de valahogyan biztosan meg lehetne oldani a problémát. Egy határozott, kemény hozzáállás kellene csak a városvezetés részéről. Most nem csak az aktuális problémára gondolok, hanem minden, ami aluljáró "related"...Rengeteg aluljáró van, ahol hányinger kerülget amig végigrohanok rajta (pl. Örs vezér tér), de a nyugati aluljáró mindenen túltesz!! Ezek a helyek a város szégyenei, példát kellene venni néhány vidéki városról, ott ismeretlenek ezek a jelenségek. Kezd egyre inkább egy nagy szemétdombbá válni ez a város, szánalmas...

Caleb7 2008.04.29. 13:44:07

Az a felháborító, hogy nem csak a Nyugati ilyen, hanem lassan mindegyik. A Blaha szinte egy az egyben azonos velük. Többen laknak ott lassan mint egy társasházban, és olyan szag van lent, hogy öröm átkelni. De rendőrt még nem láttam, pedig arra megyek naponta 2X!!!

afx 2008.04.29. 13:45:00

nekem volt egy munkatársam cca 2 éve,aki a cégnél a biztonsági szolgálat vezetője volt,régebben rendőr,a moszkva téren.
sokat mesélt és megtudtam azt is,amit addig nem értettem,hogy miért van annyi begger pesten.
mert a rendőröknek jó biznisz.
helypénzt szednek tőlük.igen,a hajléktalanoktol.a moszkva mégiscsak egy "frekventált" hely ilyen köröben,sok ember,kevesen figyelnek a tömegben,lopni is jól lehet,meg ott ahol sok az ember ott több csurran-csöppen.
na,valszeg ez a válasz a nyugati téri kurvákra és a posztos rendőrökre is
éljen éljen!

Till S. Seemann · http://seemann.blog.hu 2008.05.08. 05:54:55

Egyszer egy magányos sörözésem közben fültanúja voltam egy beszélgetésnek, ami egy pultos és egy iszogató törzsvendég között zajlott. A téma a kurvázás volt.

A vendég bőszen mesélte a régi kurvázós élményeit. Miként szerveződtek a haverokkal, hogy hódították meg a budapesti éjszakákat, majd milyen módon tették azt emlékezetessé egy-egy ilyen szolgáltatás igénybevételével. Menet közben én is kapcsolódtam a beszélgetéshez - persze nem az élménybeszámolás volt az én feladatköröm, hanem az ellenzék képviselete. Elmondtam, hogy szerintem ez a tevékenység nem éppen helyén való a mai korokban - bár sok más sem.
A vendég egy egyszerű gondolattal próbált ellenérvelni a szexuális szokásaim helyességével szemben, miszerint ő csak azért kurvázik, hogy elmondhassa, ilyen szép lányokat is sikerült megdugnia - ezzel persze véglegesen el is vágta magát, mert nem hagytam ki a magas labdát.
Sajnos csúnyán belebukott a vitába. Egyébként érdekes kis beszélgetés volt. Sok olyan dolgot mondott ezekről a lányokról, ami megdöbbentett.
Az egyszerű reakcióm a már előzőleg említett magasan szárnyaló labdára csak annyi volt, hogy én nem fizetek ezekért a "szép" lányokért, egyszerűen elérem, hogy szerelemből tegyék velem - még ha kevesebb szakértelemmel is, de nagyobb odaadással -, azt amiért ő kemény forintokat lecsenget.

Végeredményként a pultos jót nevetett, én meg meghívtam a vendéget egy vigasz-Napóleonra.

Éljen a szabad szerelem.

**Most készült nemrégiben egy Majdnem szűz névre keresztelt műalkotás, amely eme szolgáltatást nyújtó lányok sanyarú sorsát próbálja a néző elé vetíteni. Sajnos nem sikerült valami hitelesen, nagyon sok hollywoodi elemet használtak benne, ami ugye a komoly témákhoz nem illik.
www.imdb.com/title/tt1153115/

Fucksee 2009.01.09. 18:46:40

Huhh, engem mindig lenyűgöz a Nyugati aluljáró, főleg a belvárost járom, és igazából csak ezen a helyen találkozok ilyen arcokkal. Rengeteg kurva volt ma is, egy kb 15éves fogatlan kiscsaj fel is kínálta magát. -Szekszet?, én meg mondtam, h nem kösz. Mindenesetre érdekes színfoltja a városnak, bár nem értem, hogy miért nem lehet megtisztítani a környéket. Engem nem is a kurvák jelenléte zavar, hanem a stricoijeik, meg a hajléktalanok, meg az alkoholisták. Lehetne rá megoldást találni, hogy eltűnjenek onnét.
Mindenesetre rendőrrel nem találkoztam...

memix 2010.01.06. 17:07:11

Kurvák sok helyen állnak, vagy prostik. Ezek a lányok olcsóak és egy rövid szexre vannak tervezve. Vannak közöttük intelligensebbek is, e a pénz a mindenük és ezért bármit megtesznek bármennyiért. De ha nem hiszitek látogassatok el ide: www.kurvak.comuv.com/

NRG44 · http://althir.org 2010.04.09. 08:18:57

ugyan, kinek van gusztusa egy mosdatlan, büdösszájú cigánykurvához? XD

ez a liberalizmus, egy nagy szar
süti beállítások módosítása